Våra tjänster

Rubrik timemrhantering

Flis & timmerhantering

Vi arbetar med flis och timmerhantering sedan många år tillbaka. Vi lastar flis på tåg för vidare leverans till värmeverk i Stockholm. På uppdrag av Adven hanterar vi biobränsle åt Boxholms kommun.

04

Containrar & lastbilsflak

Vi har containrar och flak, i olika storlekar och utförande till uthyrning. Vi erbjuder naturligtvis helhetslösningar med leverans, hämtning och tömning.

003

Snöunderhåll, sopning och sandning

Vi erbjuder snöröjning och sandning med lastbil samt lastmaskin. Vi åtar oss både små och stora uppdrag. Vi har mångårig erfarenhet som underleverantörer till bland annat kommuner, företag och vägsamfälligheter samt statliga aktörer.

Rubrik kranbil

Kranbilar

Våra kranbilar har en maximal lyfthöjd på 26 meter, men vid behov av högre lyfthöjd så finns det naturligtvis alltid en lösning – kontakta oss för att hitta den!

Rubrik Grävmaskiner

Grävmaskiner

Med moderna maskiner utrustade med den senaste tekniken t.ex. lasersystem kan vi utföra både större och mindre schaktarbeten. Våra förare är mycket erfarna och har hög kompetens inom sitt område.

Rubrik Transport

Transporter

Vi är flexibla och kan utföra transporter av stort som smått. Vi utför transporter både åt kommuner, företag och privatpersoner. Vi utför transporter med lastbil och har även maskinsläp, vilket gör att vi även kan transportera större maskiner.

Rubrik lastmaskin

Lastmaskiner

Med en bred maskinpark med både mindre och större maskiner kan vi hjälpa till med allehanda arbeten som kräver lastmaskin. Vi utför bland annat lastningar, lyft och godshantering.